Tröst för alla smala

Har du också funderat på den där svåra balansgången mellan å ena sidan vilja vara trådsmal, och å andra sidan vilja ha en yppig byst? Om det är så, är du inte ensam om det hela. Lösningen för alla smala som inte har någon vidare byst, är att lägga in ett implantat som ger just den form på bysten som du alltid har önskat dig. Då gör det ingenting om du är smal, du behöver inte längre oroa dig över att bysten är för liten.

En liten byst kan producera alldeles tillräckligt

Många kvinnor som har små bröst kanske oroar sig över att inte kunna ge tillräckligt med amining till sitt barn, men det behöver inte oroa någon alls. Naturen har försett oss på ett så snillrikt sätt, att brösten sväller, när hon är beredd att amma. Det kan vara svårt för vissa att komma igång med amning efter en förlossning, men när den väl har kommit igång, producerar brösten just så mycket som barnet behöver. Här fungerar tillgång och efterfrågan. Ju mer barnet ammar, desto mer producerar brösten mjölk till barnet, och tvärtom. Därför behöver man aldrig vara orolig över att brösten inte skulle vara tillräckliga, även om de är små.

En stor byst kan ge svåra ryggsmärtor

Många tänker inte på att även en för stor byst kan ge lika mycket problem som en för liten byst. Och vem bestämmer egentligen vad som är "för litet" eller "för stort"? Det är ju bara vi själva som kan avgöra det, eller hur? Däremot kan många som har en stor byst få problem med sin rygg, då en stor byst kräver starka muskler i ryggen för att bära upp bysten. Även om man tränar, är det inte givet att ryggen klarar av bysten. Ofta får man gå i specialgjorda behåar, som kan vara besvärliga att ha på sig under varma sommardagar, när man svettas mycket. Då är en bröstoperation kanske enda vägen.

Även män kan ha för stor byst

Ytterligare en annan sak, och som vi sällan tänker på är att män kan lida av att ha en för stor byst. Män ska väl inte ha bröst, eller? Egentligen är vi kanske för snäva i vår tanke när vi anser att män inte ska ha bröst. Kvinnor har ju bröst – varför ska inte män också kunna ha det? Tyvärr är det inte alla män som gillar det. Här är den enda lösningen en bröstoperation, precis som för den som har en så stor byst att den ger ryggproblem. Läs mer om hur du kan göra en bröstoperation i Stockholm på: http://www.bröstoperationstockholm.se.

11 Jul 2018