Tapas när man firar i Stockholm

Självklart är smaken olika. Men för den som vill fira ordentligt är ett restaurangbesök med tapas i Stockholm det självklara valet som retar smaklökarna.

Erika skulle sluta på sitt jobb. Inte för att hon inte trivdes men för att hon fått sitt drömjobb. Arbetskamraterna ville göra något för att markera arbetskamratens nästa steg i livet med lite festligheter. Efter att ha diskuterat länge och väl kom de fram till ett beslut som alla var nöjda med.

Anna som var chef på avdelningen hade lovat att ta hand om alla detaljer. Varav en var att boka bord på Erikas favoritrestaurang. Hon älskade nämligen tapas så tapas skulle det bli innan de fortsatte för en helkväll ute i deras vackra stad Stockholm. Det skulle bli en perfekt lycka till-present till kollegan.

Förboka bord för tapas i Stockholm

Bara det att hålla tyst om överraskningen var svårt. Men nu insåg Anna att det skulle bli knepigare. De skulle bli tjugo stycken så det smartaste var att förbeställa maten så att de kunde äta samtidigt. Men hur skulle det låta sig göras utan att överraskningen avslöjades. Givetvis kom Anna på en smart lösning som alla tyckte var kanon.

Erikas arbetskamrat Elin hade frågat om hon fick bjuda på mat sista dagen. Hon tackade ja och de skulle träffas klockan sju utanför en butik i stan. Därifrån gick de till en tapasrestaurang i Stockholm som Erika älskade. Minen när Erika upptäckte dem var obetalbar och snart satt de alla tillsammans och njöt av en avsmakningsmeny med fjorton rätter.

10 Jul 2022