Ha din fest ombord på en båt

Har du firat festen ombord på en båt någon gång? Då vet du att det ger minnen för livet, för alla ombord. Det är en upplevelse utöver det vanliga att få sätta sig till dukat bord medan båten tar er ut på öppet hav. När ni väl har ätit klart är det dags att gå iland på en brygga och ta en svängom med myggorna. Det är väldigt speciellt att dansa utomhus medan en havsbris leker i ens hår. Man ser solen sänka sig i havet och inget känns längre för svårt eller trist.

Har man tagit sig ut med båt är det bara att sig ett dopp. Antingen kan man hoppa i plurret direkt från båten eller från bryggan. Efteråt är det bara att gå ombord på båten som även har bastu. Där man kan bli varm igen, om havet var kallt. Efter bastun väntar en kall öl, innan det är dags att styra båten tillbaka hem igen.

Skruva upp musiken och dansa in på småtimmarna

Då är det dags att skruva upp musiken och dansa loss på båtens dansgolv. Kanske ni har hyrt en DJ, eller ett favoritband? Då är det bara att dansa så svetten lackar och ni styr tillbaka till stadens sus och dus. Vill ni är det bara att fortsätta dansa medan båten ligger invid kajen. Sedan är det bara för gästerna att droppa av hemåt när de så önskar.

Man kan servera catering ombord på båten

Man kan hyra båten och ta in maten utifrån då betalar man bara för hyran. Då ingår personal, garderob och städning. Man kan få tillgång till musikutrustning, projektor och wifi. Ombord finns en storbilds-tv. Vill man kan även hyra båten med mat och dryck. Då betalar man för en buffé för maximalt 30 personer. Vill man kan man även köpa ett dryckespaket och får då en välkomstdryck med vin eller öl och kaffe.

Vill man bara hyra båten en kväll, för en After Work, kan man även det. Då kanske man bara vill ta in egen dryck, och fira ombord på båten utan att den åker iväg. Det går bra att hyra den medan den stannar kvar vid kajen. Då ingår DJ, ljud och ljus, transport och 4 timmars musikunderhållning. Vill man kan köpa ett dryckespaket och betala för gästernas drycker; en välkomstdryck och två glas vin eller öl och kaffe på maten. Om inte kan man ha en öppen bar, då gästerna köper din egen dryck. Läs mer här om festlokalen M/S Molly.

5 May 2018