Catering räddare i stressade situationer

Det finns mycket du ska hinna med för att ett kalas ska bli roligt. Finns inte tiden är det kanske idé att beställa fika från en restaurang som har catering.

Anna var som vanligt överhopad av jobb vid tiden för kvartalsredovisningar eller årsbokslut. Till helgen skulle hennes sambo fylla år, och det var tradition i släkten att träffas och fika. Därför var det inte bara jobbsituationen som var för mycket. Hon skulle hinna med att baka tårta, bullar och annat gott.

Anna kunde inte vara sämre än de andra familjerna. Att komma med vanligt köpebröd från affären fanns inte på kartan. Tårta kunde hon köpa hos cafét som låg på samma gata som kontoret, men hur skulle hon göra med resten? Som hon önskade att det fanns catering för kaffebröd.

Överraskande utbud av catering

Som vanligt diskuterades det om allt under fikapausen och Anna berättade om sitt dilemma. Och hur tråkigt det var att inte ha tid för att baka själv utan att stressa. En av hennes kollegor berättade om ett företag hon använt som hade catering. Vad hon mindes kunde man beställa fika där. Så Anna ringde med detsamma.

Nu stod hon och väntade på cateringfirman. Det skulle bli pärontårta, kanelbullar, morotskaka, chokladbollar och cookies i olika smaker. Allt nybakat förstås, även om det inte var hon som stått och knådat. Det kändes skönt att kunna välkomna gästerna utan att vara helt slut. Nu tyckte hon att det skulle bli riktigt roligt att träffa släkten igen. Boka catering här: cateringfirman.se

4 Aug 2022